Life Coaching en Counseling

“You can’t stop the waves, but you can learn to surf.”
Jon Kabat-Zinn

Life Coaching

Masja Life Coaching Counseling Amsterdam Ontwikkeling

  • Zijn er situaties die je wilt veranderen? Of juist accepteren en/of loslaten?
  • Heb je een persoonlijk of beroepsmatig doel dat je wilt behalen?
  • Wil je meer bij je gevoel komen en leven vanuit je hart en intuïtie?

Meld je dan aan voor Life Coaching. Je hoeft geen psychische klachten te ervaren voor een coachtraject; Life Coaching is voor iedereen.

CounselingMasja Life Coaching Counseling Amsterdam Groei

  • Ben je overspannen of ervaar je angst- en/of somberheidsklachten?
  • Heb je eetproblemen of verslavingsproblematiek?
  • Of wil je traumatische ervaringen een plek geven?

Meld je dan aan voor Counseling. Counseling is kortdurende oplossingsgerichte therapie.

Waarom Life Coaching of Counseling?

Soms is het gewoon prettig om samen met een onafhankelijk iemand naar je situatie te kijken Masja Life Coaching Counseling Amsterdam en hierbij begeleid te worden. Bij coaching wordt ervan uitgegaan dat je zelf de antwoorden in je hebt. Als coach help en stimuleer ik je om deze antwoorden helder te krijgen en je persoonlijke doelen te bereiken. De werkwijze is pragmatisch en oplossingsgericht.

Ook bij counseling is de werkwijze pragmatisch en oplossingsgericht. Echter, dit kan wat dieper gaan dan coaching. Soms moet je eerst (emotionele) struikelblokken aanpakken, of onderzoeken waar deze mee te maken hebben, voordat je een volgende stap kunt zetten richting je uiteindelijke doel.

De praktijk leert dat Life Coaching en Counseling in elkaar over kunnen lopen en prima hand in hand gaan. Soms heeft een sessie meer het karakter van een coachgesprek en soms gaat het meer richting counseling. Wat mij betreft gaat het er vooral om dat we met elkaar blijven communiceren over welk pad we inslaan en met welk doel.